Mandag d. 16. december 2019, kl. 19:30

Vi kender selvfølgelig Jesper Lohmann som en stærk og kompetent skuespiller. Og vi kender ham fra hans medvirken i et utal af TV-serier og teaterforestillinger og film. Og så vi kender ham også som den showmand og sanger han i årenes løb har vokset sig til.

Han satte sig på det musikalske landkort i 2003 hvor han hans musikalske portræt af komikeren Keld Petersen fik store roser med på vejen og efterfølgende lukkede dørene op til hans musikalske foretagsomhed. 

Han producerede selv musikforestillinger om den store danske forfatter og digter Tom Kristensen. Han har gendigtet Johnny Cash i teaterkoncerten ”Ring Af Ild” og siden 2016 har han optrådt med koncerten ”Lohmann Rocker Elvis” sammen med et 20 mands stort orkester.

Det var med hyldest koncertshowet i 2008 til de oprindelige Four Jacks i Glasssalen i Tivoli ”Åh den vej til Mandaley” at Jesper i rollen som Otto Brandenburg for alvor slog sit navn fast som crooner, showmand og entertainer. Udover det har han medvirket i adskillige musicals og musikforestillinger, deriblandt ”Det er bare mænd” (The Full Monty), ”Evita” (som Peron) på Det Ny Teater, ”Hairspray” og senest ”Midt Om Natten” i Tivoli. 

I 2020 har han premiere på endnu et musikalsk portræt af en af de helt store… nemlig Otto Brandenburg i ”Tilløkke Otto – på sporet af en baggårdspuma”. Det er da også meget i Ottos ånd at julekoncerterne vil foregå. 

Afslappet og fyldt med godt humør, swing og julehjertet på det rette sted med et vidtspændende repertoire. Fra Søren Banjomus til Elvis Presley´s Blue Christmas over til Gospel, danske jule klassikere, pop og syng med. Der vil helt sikkert også blive budt gode historier, anekdoter og andre muntre indslag. 

Så rigtig hjertelig velkommen! 

Musikken spiller og juleglæden sprede sine engle vinger.

Billetprisen på 150 kr. går ubeskåret til sognets menighedspleje.
Billetsalget er startet d. 1. oktober KLIK HER

Sted
Næsbyhoved Broby kirke, Broby Kirkevej 13, 5270 Odense, Danmark
Pris
150